Місця, які часто пропускають під час миття автомобіля

Коли ви миєте свій автомобіль, ви завжди прагнете до ідеального результату, тому важливо приділити час, аби потрапити в усі критичні місця, щоб забезпечити повне очищення.

Ось кілька ключових областей, які люди зазвичай пропускають під час миття екстер’єру автомобіля.

1. ВАШІ ОСНОВНІ ЗОНИ КЕРУВАННЯ

Де найкритичніша область у вашому автомобілі? Людям легко схопити килимки і витрусити їх, а потім гарненько пропилососити сидіння.

Але у вашому автомобілі є два місця, які ви використовуєте найчастіше, однак не берете до уваги — це кермо та перемикач.

Ці два місця заслуговують на додаткову увагу, коли ви миєте салон автомобіля.

Незалежно від того, яким автомобілем ви керуєте, ви хочете бути впевненим, що витерли будь-який бруд чи жир на кермі та перемикачі, щоб ваш автомобіль виглядав добре та відчував себе свіжим.

2. ДВЕРНИЙ КОСЯК І РУЧКА

Ми часто використовуємо дверний косяк, щоб зачинити за собою двері, тому, це є місцем, де сміття швидко накопичується, і його важко побачити відразу.

Тому це місце також легко проігнорувати, якщо ви зосереджені на головній кабіні свого автомобіля.

Вирішити цю проблему досить легко, - потрібно лише вставити туди шланг порохотягу, і весь бруд разом із поштовхом стисненого повітря, опиниться в смітті.

Потім швидко протріть косяк разом з рештою дверей, і ви будете близькі до завершення миття автомобіля.

3. ПАНЕЛЬ ПРИЛАДІВ І КОНСОЛЬ

Ви можете швидко протирати ганчіркою салон автомобіля, але ці дві ділянки також інтенсивно використовуються і часто недостатньо добре очищаються.

Панель приладів і консоль, здається, майже призначені для притягнення пилу.

Волога ганчірка та ганчірка з мікрофібри — це все, що вам потрібно, щоб ці основні зони виблискували.

4. ДАХ

У наші дні, кросовери та позашляховики домінують на ринку, але більшість людей не достатньо високі, щоб могти помити дах свого автомобіля.

Адже вони можуть випадково вдарити його шлангом, тому це не те саме, що ретельно очистити.

Все, що вам потрібно, це драбина, щоб бути впевненим, що ви дістанете цю життєво важливу ділянку. Ви здивуєтеся, які речі там можуть потенційно знаходитись.

МИТИ АВТОМОБІЛЬ ЩЕ НІКОЛИ НЕ БУЛО ТАК ПРОСТО

На останньому етапі ви можете повісити автомобільний освіжувач з приємним запахом, щоб насолодитися відчуттям чистого автомобіля.

Немає кращого способу подолати ці складні місця, ніж відправитися на місцеву автомийку самообслуговування.

У нас є всі необхідні інструменти, від безкоштовних потужних пилососів до екологічно чистих і найсучасніших технологій, які легко використовувати, щоб ваш автомобіль виглядав чудово.